2018. június 1., péntek

Quimat Sous Vide Pro profi főző - Jelenlegi ára: 44 990 Ft

MILYEN FŐZÉSI ELJÁRÁS A SOUS VIDE?
Valamikor csak a profik tudták, mi az a sous vide (ejtsd: szuvid) ami egy olyan főzési eljárás, amely a precíz hőmérséklet szabályozásnak hála egységes, éttermi minőségű ételeket eredményez.
A csúcséttermek már évek óta használják a sous vide eljárást, hogy az ételeket minden egyes alkalommal tökéletesen tudják elkészíteni.
A Sous Vide – ami franciául szó szerint azt jelenti, hogy “ vákuum alatt” – arra az eljárásra utal, amelynek során egy hőálló tasakba helyezzük az ételt, abból vákummal kiszívjuk a levegőt, majd nagyon pontos, egyenletes hőmérsékletű vízfürdőben megfőzzük.
Ez a módszer olyan tökéletesen átfőtt gourmet minőségű ételeket eredményez, melyeket képtelenség bármilyen más főzési módszerrel elérni!
A Sous vide főzés sokkal könnyebb, mint gondolná, és általában három egyszerű lépést tartalmaz:
Csatlakoztassa a precíziós főzőkészüléket egy vízzel teli edényhez, és állítsa be az étel elkészítéséhez szükséges időt és a hőmérsékletet…
Helyezze az ételt egy lezárható zsákba, és élvezze ahogy az alacsony és egyenletes hőfok alatt tökéletesen puhára és omlósa fő az étel.
Végül sütéssel, grillezéssel vagy pirítással fejezze be az étel elkészítését, hogy ropogós, aranyszínű külső réteget kapjon az étel.
A főzési hőmérséklet pontos szabályozása miatt a szuvidolás a következő előnyökkel jár:
Egyenletesség: Mivel az alapanyagokat pontosan ugyanannyi ideig ugyanakkora hőmérsékleten főzzük, ezért mindig ugyanolyan eredményt kapunk.
Íz: A főzés során az alapanyag nedvei az ételben maradnak. Ez biztosítja, hogy az étel zaftos és omlós lesz.
Nincs térfogatcsökkenés: A hagyományosan előkészített élelmiszer kiszáradhat és veszíthet a súlyából. Például egy hagyományosan főzött steak 40% -ot veszít a térfogatából a kiszáradás miatt. A precíziós főzéssel főtt steak nem veszít a térfogatából.
Rugalmasság: A hagyományos főzés állandó figyelmet igényel. A precíziós főzés pontos hőmérsékleten folyik, amit nem kell figyelnie. Mivel a hőmérséklet állandó, nem fordulhat elő, hogy az étel odaégne.
- Sous-Vide mobil kazetta (Sous-Vide) főzés
- Anyag: rozsdamentes acél és műanyag
- Vízkeringés 7-8 l / perc
- LCD kijelző
- ° C vagy F ° beállítása
- Hőmérséklet-szabályozás: 25 ° C-99, 9 ° C, 0, 1 ° C-on
- Idővezérlés: órák / percek 99 óráig és 59 percig
- A kiválasztott főzési hőmérséklet kijelzése
- A megmaradt sütési idő kijelzése
- Érintse meg a gombot
- görgetőgomb
- Csatlakoztatás a főzőedényhez
- 14 cm-nél nagyobb mélységű edényekben használható
- Elegáns kialakítás és kompakt méretek
- Kényelmes a tároláshoz
- Könnyen használható és tisztítható
- Kézi Quimat vákuumgép
- Zipper cipzáras borítékok: 5 db / különböző méretben
- Csomagolás mérete: 40/21/12 cm
- Csomagolási súly: 2 kg
- Teljesítmény: 850 W
Új termék, gyári csomagolásban, készleten van! Minden termékről számlát állítunk ki, valamint gyártói vagy bolti garanciát adunk hozzá! Elérhetőek vagyunk munkaidőben, hétfőtől-péntekig 9: 00-17: 00 között Kérhető előre utalás után csomagként vagy utánvéttel is A külföldről beszerzett termékekhez idegennyelvű használati utasítás tartozik! Üdvözlettel: Correct Shop Kft.


Jelenlegi ára: 44 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 16:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése